SMS-OGLAŠAVANJE

Napišite tekst oglasa do 160 slovnih mesta, i pošaljite na 061/69-31-52. Navedite na koliko brojeva želite slanje (min. 1000).
Cena: 3 din/poruka.

Kliknite da biste videli uplatnicu!

Naručite!

Prikaži korpu
Vaša korpa je trenutno prazna.

Za pristup ovoj internet prezentaciji potrebno je da imate više od 18 godina!
 • 1
  POSTANITE NAŠ ČLAN!

  Dobijaćete predloge osoba za upoznavanje na svaka dva dana! Postavite svoj oglas! Promenite svoj emotivni život po povoljnoj ceni.
 • 2
  POSTAVITE OGLAS!

  Ukoliko niste član agencije, za svega 1000 dinara možete postaviti svoj oglas, i naći osobu kakva vam odgovara. Uz uplaćenu članarinu, postavljanje oglasa je besplatno.
 • 3
  Poručite katalog! Poslaćemo vam detaljan opis i fotografije članova koji odgovaraju vašim zahtevima.
 • 4
  IZRADA EMOTIVNOG PROFILA!

  Na osnovu vaših podataka (datum rođenja, osnovne karakteristike) izrađujemo profil na osnovu kog vam nalazimo odgovarajuće partnere.
 • 5
  PIŠITE NAM!

  Ukoliko imate nekih nedoumica, pitanja ili sugestija, slobodno nas kontaktirajte.
 • 7
  Nažalost, sve je više usamljenih starijih od 50 godina. Za vas organizujemo druženja, izlete, upoznjavanja... pišite nam!

Ekipa portala ZALJUBLJIVANJE je donela odluku da izađe u susret svima onima sa kojima delimo istu sudbinu i da novim cenama i popustima širimo ljubav među ljudima u vreme kada se malo njih time bavi. Odlučili smo da uz određene članarine dajemo gratis periode ili poklone u zavisnosti od Vaših potreba, pa tako će sada cene biti sledeće

članarina za 3 meseca 3.500 dinara + poklon 1 mesec gratis

članarina za 6 meseci 6.000 dinara + poklon 2 meseca gratis

članarina za 9 meseci 9.000 dinara + poklon 3 meseca gratis

cena ličnog oglasa je 1.500 dinara

lista TOP 10 je 1.500 dinara

katalog je 3.000 dinara

extra članarina na godišnjem nivou je 13.000 dinara uz koju dobijate mnogo drugih popusta, povlašćeni ste za nove informacie i lična druženja

 

Uz uplatu ili obnovu članarine, katalog pouzećem ili MMS-om dobijate u pola cene, dok TOP 10 ili besplatan oglas dobijate gratis! Požurite, ponuda uskoro ističe!

Nove ponude za dame! Drage dame,uzmite zivot u svoje ruke. Birajte same,ne cekajte da budete izabrane. Za vas smo pripremili mms i kataloge pouzecem,top 10listu,clanarinukao i mogucnost da date svoje licne oglase.

Samo za hrabre dame!

Za one malo manje hrabre zadrzali smo i besplatno uclanjenje.

Agencija darko je prosirila svoj rad i na inostranstvo.bilo gde da zivite,preko nase agencije mozete da upoznate osobu za avanturu,diskretno druzenje,vezu ili brak. Mozete da se uclanite,da date vase licne oglase, da narucite kataloge ili da izaberete nesto iz vec postojace ponude.

Nije bitno odakle zovete bitno je da znate sta zelite i da te svoje zelje kazete nama.vise informacija na brojevima

061/693-15-20 *** 063/826-67-53 *** 061/320-34-50 *** 061/240-73-25

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli